Štrúdlování v Mokrém
Ochutnávky, soutěže i dekorace. 3. ročník Štrúdlování se koná 5. října 2024 v Mokrém u Českých Budějovic. Máte se na co těšit.
Chcete zažít zábavnou a netradiční prohlídku spojenou s gastronomickým dobrodružstvím? Užijte si "Hodování za Petra Voka" v Zámecké lékárně v Třeboni už 3. května 2024.
Připravte se na setkání s kuchařem Jáchymem a paní Zuzanou, kteří vás provedou dobovou kuchyní a tajemstvími stolování Petra Voka. Hraná zážitková prohlídka vám připomene stolování a dobový jídelníček. Ochutnejte dobový tapas, kubu s houbami, pečené maso a nejen to.
Zažijte jedinečnou cestu časem plnou gastronomických zážitků v pátek 3. května 2024 v Zámecké lékárně v Třeboni.
Během této hrané prohlídky ochutnáte lahůdky inspirované dobovými recepty, připravené mistrovským způsobem kuchařem Patrikem Ravenem a jeho týmem. Od hltánku vína přes rybu jako předkrm až po medovou kuličku s ořechy a sušeným ovocem – každé sousto vám otevře bránu do světa bohaté chuti a historie.
Hodování Petra Voka je novinkou v programu Zámecké lékárny, spojuje divadlo, degustaci a prohlídku unikátních prostor. Buďte součástí této nezapomenutelné události, která vám přinese 60 minut radosti, vzrušení a gastronomických objevů.
Vstupenky si zakupte včas tady. Nečekejte, přidejte se k Hodování za Petra Voka!
Ochutnávky, soutěže i dekorace. 3. ročník Štrúdlování se koná 5. října 2024 v Mokrém u Českých Budějovic. Máte se na co těšit.
Nevadí vám ráno si přivstat, abyste si koupili křupavé pečivo nebo čerstvou zeleninu? Máme pro vás tipy na trhy a jarmarky v jižních Čechách.
Přijďte ochutnat a podpořit to nejlepší, co jižní Čechy nabízí na Regionální potravině Jihočeského kraje od 21. srpna do 10. listopadu 2024.
Představte si místo, kde se spojuje historie s moderním pohodlím, místo, kde každý zákusek vypráví příběh a každý šálek kávy je malým uměleckým dílem.
Užijte si hudbu, tanec, zábavu i gastronomické zážitky ve Vimperku. Restaurace a hotel Vodník pro vás pravidelně připravuje i kulturní akce.
Pamatujete si, jak to vonělo u našich babiček, když zavařovaly? Měly úsměv od ucha k uchu, i když to byl namáhavý a složitý proces. Tuto tradici v Bylinkách od Světa s radostí a pokorou zachovali.