Štrúdlování v Mokrém
Ochutnávky, soutěže i dekorace. 3. ročník Štrúdlování se koná 5. října 2024 v Mokrém u Českých Budějovic. Máte se na co těšit.
Přijďte zažít nezapomenutelný kulturně-gastronomický zážitek, který spojuje kouzlo Šumavy s lahůdkami naší regionální kuchyně už 6. července 2024 ve Vimperku.
Připravte se na chuťovou symfonii a vychutnejte si širokou paletu lahodných pokrmů, které nejenže oslní vaše chuťové pohárky, ale také vás provedou poznáním a tradicemi našeho kraje. Šumavský food festival je zpět a tentokrát se představuje ve velkém stylu pod vimperským zámkem.
Datum 6. července 2024 si zapište do kalendáře, protože právě ten den se ve Vimperku odehraje gastronomická událost roku - Šumavský food festival.
Proč nezkombinovat výlet do nádherného prostředí Šumavy s ochutnávkou místních specialit? Přijďte se inspirovat, objevovat nové chutě a potkat se s lidmi, kteří mají rádi dobré jídlo stejně jako vy. Událost, která spojuje tradici s inovací, a kde každý kousek pokrmu vypráví svůj jedinečný příběh.
Buďte součástí této kulturně-gastronomické oslavy a objevte lahůdky, které Šumava nabízí ve spolupráci s místními talentovanými kuchaři. Nechte se unést atmosférou tohoto jedinečného festivalu. Budete mít příležitost ochutnat i fantastické Makronky Jany Marouškové.
Ochutnávky, soutěže i dekorace. 3. ročník Štrúdlování se koná 5. října 2024 v Mokrém u Českých Budějovic. Máte se na co těšit.
Nevadí vám ráno si přivstat, abyste si koupili křupavé pečivo nebo čerstvou zeleninu? Máme pro vás tipy na trhy a jarmarky v jižních Čechách.
Přijďte ochutnat a podpořit to nejlepší, co jižní Čechy nabízí na Regionální potravině Jihočeského kraje od 21. srpna do 10. listopadu 2024.
Představte si místo, kde se spojuje historie s moderním pohodlím, místo, kde každý zákusek vypráví příběh a každý šálek kávy je malým uměleckým dílem.
Užijte si hudbu, tanec, zábavu i gastronomické zážitky ve Vimperku. Restaurace a hotel Vodník pro vás pravidelně připravuje i kulturní akce.
Pamatujete si, jak to vonělo u našich babiček, když zavařovaly? Měly úsměv od ucha k uchu, i když to byl namáhavý a složitý proces. Tuto tradici v Bylinkách od Světa s radostí a pokorou zachovali.